donderdag 7 juli 2011

Opsporingsbericht: Man gewond na schietpartij, politie zoekt getuigen

Opsporingsbericht: Man gewond na schietpartij, politie zoekt getuigen

Datum incident: 07-07-2011
Locatie: Den Haag
Bureau/gemeente: Laak

De politie zoekt getuigen van een schietincident op donderdagochtend 7 juli waarbij een 27-jarige man uit Den Haag gewond raakte.

De politie ontving om 1.10 uur een melding van een schietpartij op de Gouveneurlaan, ter hoogte van het Jonckbloetplein. Ter plaatse troffen agenten in een woning het zwaargewonde slachtoffer aan; door de brandweer werd hij uit de woning gehaald, waarna hij met spoed naar het ziekenhuis is overgebracht. Op dit moment is zijn toestand stabiel.

Twee mannen - in de leeftijd van 20 en 21 jaar - die op dat moment in de woning aanwezig waren zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau. Inmiddels zijn beide mannen alweer heengezonden en worden zij niet meer als verdachte gezien.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben op dat tijdstip op of rond de locatie. Bent u getuige geweest van dit schietincident of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Laak via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten