woensdag 16 december 2009

Diefstal zonnepaneel van Boei op terrein Reddingmaatschappij KNRM

Diefstal zonnepaneel van Boei op terrein Reddingmaatschappij KNRM

Begin november heeft station Katwijk van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij van Rijkswaterstaat een boei gekregen. Deze boei kreeg een prominente plaats op het voorterrein van het stationsgebouw.

Bovenop deze boei is een lamp bevestigd, welke tijdelijk voor onderhoud gedemonteerd is. Deze lamp wordt gevoed door middel van enkele zonnepanelen. In de nacht van vrijdag op zaterdag 12 december, is een van deze zonnepanelen gestolen. De bouten waren losgedraaid en de elektriciteitsdraden bleken vernield. Deze zonnepanelen zijn erg duur en voor de KNRM, een organisatie die van giften en donaties leeft, te duur om te vervangen.

De KNRM heeft inmiddels aangifte gedaan van diefstal bij de Politie. Mocht u op de hoogte zijn over de verblijfplaats van het gestolen zonnepaneel of heeft u nadere informatie, dan kunt u mailen naar; knrmkatwijk@gmail.com. Of bellen met de politie via 0900-8844 of als u het liever anoniem wilt doen met 0800-7000 We hopen op uw of jullie medewerking.Geen opmerkingen:

Een reactie posten