zaterdag 13 juni 2009

Integra-actie in Rijswijk

Integra-actie in Rijswijk
Rijswijk - Politieagenten hielden vrijdag 12 juni tussen 14.00 uur en 22.00 een Integra-actie op het Bogaardplein. In samenwerking met onder meer de Rijksdienst voor het wegverkeer (RDW), de Gemeentelijke Belastingdienst Den Haag, Rijksbelastingen, KLPD, Inspectie Verkeer en Waterstaat controleerden de diverse diensten in totaal 151 voertuigen.

Door de agenten werden 79 bekeuringen uitgeschreven voor diverse verkeersfeiten. Opvallend was dat tien bestuurders onverzekerd reden enn acht zonder rijbwijs reden. Daarnaast inde de politie voor een totaalbedrag van ongeveer 6.080 euro aan openstaande boetes.

De Gemeentelijke Belastingdienst Den Haag inde 6353 euro aan achterstallige belasting. Er is twee keer beslag gelegd op een auto. De Rijksbelastingdienst controleerde eveneens op openstaande belastingschulden. De belastingplichtigen die een schuld hadden openstaan konden direct contant of met een pinpas betalen. Het totale bedrag dat is geïnd bedraagt 13.731 en er werden tien auto's in beslag genomen. De taxicontrole door de Inspectie Verkeer en Waterstaat leverde een proces-verbaal op. Verder werden twee mensen aangehouden voor rijden onder invloed en belediging, Eén man reed met een omgekatte auto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten