zaterdag 14 januari 2012

Poging overval snackbar HeeswijkpleinBureau/gemeente: Zuiderpark De 43-jarige eigenaresse van de snackbar op het Heeswijkplein was donderdag 12 januarBureau/gemeente: Zuiderpark
De 43-jarige eigenaresse van de snackbar op het Heeswijkplein was donderdag 12 januari alleen in haar zaak aanwezig toen rond 20.30 uur twee nog onbekende mannen binnen kwamen en haar bedreigden. De recherche is op zoek naar getuigen.
Eén van de twee mannen zette een mes op de keel van het slachtoffer en de ander sprong over de toonbank en probeerde de kassa te openen. Toen dit niet lukte kozen beide mannen snel het hazenpad. Mogelijk dat een nog onbekend gebleven persoon het tweetal stoorde. De politie komt graag in contact met deze getuige, die een zwart petje droeg met wit op de voorzijde.
Tips? Bel de politie
Bent u deze getuige geweest van deze poging overval? Of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van Bureau Zuiderpark via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten