zondag 28 maart 2010

Man dood aangetroffen in Gouda.
Gouda Man aangehouden in verband met aantreffen stoffelijk overschot

In de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 maart is een brand uitgebroken in een pand aan de Bernadottelaan in Gouda. Om 3.45 uur kreeg de brandweer een brandmelding van een woning op de 3e verdieping van een flat aan de Bernadottelaan. Toen ze in het pand kwamen om te blussen troffen ze daar het stoffelijke overschot aan van een nog onbekende man. De man is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen.

Inmiddels heeft de politie een verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van het slachtoffer. De man was op moment van de brand in het pand aanwezig. Hij is naar aanleiding van de brand met ademhalingsmoeilijkheden in het ziekenhuis opgenomen, maar kon na korte behandeling het ziekenhuis verlaten.

Sinds zaterdagochtend is een Team Grootschalige Opsporing opgestart (TGO) bestaande uit 25 rechercheurs. De technische recherche is nog steeds in de woning bezig om minutieus een sporenonderzoek uit te voeren. Daarnaast is er onder andere een buurtonderzoek uitgevoerd.

De 5 omliggende appartementen zijn ontruimd vanwege de rookontwikkeling. De bewoners kunnen hun huizen weer in, zodra het onderzoek in de woning aan de Bernadottelaan is afgerond.

De politie wil graag in contact komen met mensen, die we nog niet hebben gesproken, en die meer informatie hebben over de bewoners van de woning. Contact opnemen kan via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Fotograaf Wilco Devilee.Geen opmerkingen:

Een reactie posten