woensdag 6 mei 2009

Den Haag – Door onbekende oorzaak is vanmiddag rond één uur brand ontstaan in een papierschredder in het kantoor van Shell International BV aan de Carel van Bylandtlaan. Ruim driehonder personeelsleden moesten hun werkplek tijdelijk verlaten.Bij de ontruiming vielen geen gewonden.
De papierschredder in de kelder is door onbekende oorzaak in brand geraakt. De schredder staat in verbinding met alle bovenliggende etages waardoor er een lichte rookontwikkeling ontstond. Door een interne brandmelding werd de bedrijfshulpverlening in kennis gesteld die vervolgens de brandweer waarschuwden. Daarna hebben zij alle etages van het gebouw boven de kelder ontruimd. Bij aankomst van de brandweer stonden de ruim driehonderd personeelsleden van dat kantoor buiten.
De brandweer heeft de brand gebust met schuim. Daarna is het pand geventileerd en gecontroleerd op de aanwezigheid van schadelijke stoffen. Door ventilatieproblemen bleven de schadelijke dampen lang hangen. Na ruim een uur konden de personeelsleden weer naar binnen om hun persoonlijke spullen op te halen en tijdelijk een andere werkplek te zoeken.De oorzaak van de brand in onbekend. De schade bleef beperkt tot de container.

Meldtijd:12.52Uur
Ter plaatse:12.55Uur
Brand meester:13.45Uur
Einde incident:Rond 16.00Uur
Ingezet personeel:21
Ingezette voertuigen:8

Geen opmerkingen:

Een reactie posten